16.4 C
Província de Tarragona
Divendres, abril 19, 2024

[VÍDEO] Òmnium i Creu Roja, Distincions ‘FET’ 2021

Unes DISTINCIONS 2021 en femení. Rosa Maria Codines i Anna Sabaté es troben al capdavant d’Òmnium Tarragonès i la Creu Roja Tarragona, respectivament. Foto: David Oliete.

Els 50 anys de trajectòria d’Òmnium Cultural del Tarragonès i la tasca de Creu Roja per gestionar la crisi econòmica i social derivada de la pandèmia reben les Distincions FET 2021. El lliurament dels diplomes ha tingut lloc aquest dimecres al vespre al jardí de Casa Canals, en el marc de l’acte de presentació del número 49 de la revista. Una setantena de persones han assistit a l’acte. Aquí en teniu una àmplia galeria d’imatges.

Hi han intervingut Rosa Maria Codines, presidenta d’Òmnium Tarragonès, que ha destacat la tasca dels seus antecessors en el càrrec així com el paper de l’entitat durant la dictadura. Per la seva banda, Ramon Grau i Anna Sabaté, president i coordinadora respectivament de Creu Roja a la demarcació, han reivindicat la feina dels serveis d’emergències i la importància de la solidaritat, en especial en circumstàncies com les actuals. Les dues entitats han rebut llargs aplaudiments per part del públic.

Aquí teniu el VÍDEO amb l’acte de lliurament dels diplomes:

Marc Colilla Hurtado
Marc Colilla Hurtado
Creador continguts audiovisuals
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here