Advertisement
10.4 C
Província de Tarragona
Divendres, febrer 3, 2023

Repensem el futur: Com t’imagines el ‘FET’?

Aquest proper mes de novembre, el FET a TARRAGONA assolirà una fita amb la publicació de la revista número 50. Malgrat un context ple de dificultats, haurem complert l’objectiu d’arribar a les cases dels subscriptors i als punts de venda durant més de vuit anys sense fallar mai amb el calendari previst.

Qüestionari per millorar la revista, el digital i la relació amb els subscriptors

Ara creiem que és un bon moment per repensar el futur del FET: de la revista, del digital i de les activitats que organitzem per a la comunitat que ja formem gairebé 700 amics i amigues.

Per això et fem arribar un breu qüestionari que ens agradaria que ens responguis. Entre els participants, sortejarem 10 exemplars del llibre de relats i il·lustracions sobre els 700 anys de les festes de Santa Tecla que sortirà al carrer a finals de novembre.

Entre els participants, sortejarem 10 llibres de relats il·lustrats de Santa tecla

Són preguntes molt senzilles que ens ajudaran a apropar el FET a allò que més t’interessa. La teva opinió ens serà molt útil per veure què cal mantenir i què cal millorar en una etapa en la qual ens agradaria seguir comptant amb el teu suport i col·laboració.

QÜESTIONARI:

1. Què t’agrada i què no t’agrada de la revista?

2. Quins temes trobes a faltar a la revista i al digital?

3. Què faries per millorar la revista i la vinculació amb els subscriptors?

4. Com valores les activitats culturals que organitzem?

5.- Quina activitat nova t’agradaria que organitzés el FET?

Et convidem a enviar les teves respostes abans del 25 d’octubre per correu electrònic a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

 

Les respostes no seran publicades per mantenir l’anonimat dels participants. Però per valorar el teu gest, com expliquem més amunt, sortejarem 10 exemplars del llibre de 9 relats i il·lustracions sobre l’evolució de la Festa Major de Tarragona al llarg de la història. Un llibre que edita l’Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració del FET.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here