12.8 C
Província de Tarragona
Dijous, abril 18, 2024

[FOTOGALERIA] Descobrint el nou Museu del Port

Una trentena d’amics i amigues del FET a TARRAGONA han participat aquest diumenge en una visita guiada al nou Museu del Port de Tarragona i han pogut conèixer a fons aquest equipament cultural inaugurat fa tres mesos. A través de les explicacions de Jordi Domingo, d’Auriga Serveis Culturals, els assistents han conegut detalls sobre la història del Port, des de l’època romana fins al present.

Una trentena d’amics del ‘Fet’ participen en una visita guiada a l’equipament

La reproducció d’una galera i del far de la Banya, el rellotge del moll de Llevant, els oficis de mestre d’aixa i boter, el personatge del tarragoní Miquel Ballester, el vaixell de Carles Barral i la sala immersiva dedicada a un dia sencer al costat pels pescadors del Serrallo són alguns dels atractius del museu. Els assistents han valorat molt positivament el nou discurs museístic i els objectes que s’hi exposen.

Aquesta és la primera de les activitats culturals que preparem per aquesta tardor – hivern i destinades als subscriptors de la revista. En els propers dies anunciarem les noves convocatòries que, com sempre, tenen l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni, l’art i la cultura de la ciutat en tots els àmbits d’expressió.

Aquí teniu més imatges de la visita:

Marc Colilla Hurtado
Marc Colilla Hurtado
Creador continguts audiovisuals
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here