11.9 C
Província de Tarragona
Dilluns, novembre 29, 2021

Ruta per la història de la cuina i els mercats de Tarragona

Gràcies a Mercats de Tarragona, el FET ofereix als seus subscriptors la ruta guiada ‘700 anys per llepar-se als dits’. Una activitat cultural que permet, a través d’un itinerari, conèixer l’evolució històrica de la cuina i dels mercats de la ciutat d’una forma amena i planera.

La ruta destinada exclusivament als amics i amigues del FET tindrà lloc aquest dissabte 30 d’octubre a les 11 del matí. El punt de trobada serà la plaça de les Cols.

La visita guiada per a subscriptors tindrà lloc aquest dissabte 30 d’octubre

A través d’aquesta activitat descobrirem què es menjava, com es cuinava i de quina manera han evolucionat els mercats fixos i ambulants a Tarragona, des del segle XIV fins a l’actualitat.

Aquesta iniciativa s’ha creat aquest any, en el marc de la commemoració dels 700 anys de les festes de Santa Tecla. L’itinerari, d’uns 60 minuts de durada, s’acaba al propi Mercat Central, on els assistents rebran un obsequi de la DO Avellana de Reus.

Les places són limitades. Les persones interessades han d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

Les peticions seran ateses per ordre d’arribada fins a completar l’aforament.

Imatge d’una ruta convocada el passat setembre. Foto: David Oliete.
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here