Plaça de les Cols, plaça del Fòrum, plaça de les Peixateries Velles, plaça dels Àngels, baixada de la Peixateria, plaça de la Font i plaça Corsini.
Aquests set espais formen la columna vertebral de la ruta per la cuina i els mercats de Tarragona des de l’Edat Mitjana que un grup de subscriptors del FET han realitzat aquest dissabte.
Una vintena d’amics del ‘Fet’ participen en l’activitat organitzada amb l’empresa de Mercats
El temps insegur i el plugim a estones no ha frustrat finalment aquesta activitat cultural, organitzada en col·laboració amb Mercats de Tarragona i Auriga Serveis Culturals. Hi han participat una vintena de persones.
La ruta ha permès descobrir un munt de fets i curiositats relacionats amb els hàbits alimentaris i la toponímia de la Part Alta de la ciutat. També s’ha parlar dels llegums, els cereals, el pa, el peix, la carn, l’oli…i els diferents espais que s’han utilitzat al llarg dels segles per vendre els productes a la població.
Aquesta visita guiada ha nascut aquest any per commemorar el 700 aniversari de l’arribada del Braç de Santa Tecla a Tarragona.
Aquí teniu més imatges de la ruta: