15.1 C
Província de Tarragona
Dissabte, abril 27, 2024

Una revista especial per celebrar el número 50

Coberta del número 50 del FET a TARRAGONA amb una il·lustració creada per Pepe Serra.

Arribem al número 50 del FET a TARRAGONA. La portada, per primera vegada amb una il·lustració de Pepe Serra, inclou un titular ben eloqüent: ‘Les primeres 50’. Perquè la voluntat és crear-ne més, mirar endavant i seguir apostant per aquest periodisme rigorós, tranquil, d’elaboració lenta i connectat amb la comunitat de subscriptors.

El ‘Fet’ 50 surt al carrer aquest dimarts 16 de novembre

Per celebrar el FET 50, després de més de vuit anys de trajectòria, hem preparat una publicació amb més pàgines i més continguts, que es començarà a distribuir aquest dimarts 16 de novembre entre els subscriptors i a les llibreries Adserà i La Capona.

Seguint el titular de portada, hi trobareu un doble gran mosaic amb les primeres 50 revistes publicades, des de setembre de 2013; un apartat dedicat a les activitats culturals organitzades; i un reportatge amb cinc amigues i amics subscriptors que ens donen suport des del primer dia. Un reconeixement a la seva fidelitat i compromís amb el FET.

celebrem dos 50 aniversaris: esbart de santa tecla i assemblea de catalunya

L’entrevista del dossier també és un reconeixement a la tasca i la trajectòria del fotògraf de la revista: David Oliete. N’és el cervell gràfic des de la seva creació, un testimoni de primera mà de com ha anat creixent i evolucionant la publicació.

Al FET 50 trobareu altres continguts. Dos n’estan vinculats, precisament, a dos 50 aniversaris:

– La fundació de l’Esbart Santa Tecla: mig segle dignificant la dansa tradicional. En parlem amb cinc membres de diferents generacions.

– La creació de l’Assemblea de Catalunya i el primer gran míting unitari celebrat al Camp de Mart. El recordem amb sis dels seus protagonistes.

I més reportatges (i aniversaris):

El mercat municipal de Torreforta, a punt de celebrar 40 anys, amb una clientela fidel i uns paradistes amb ganes de superar la crisi i la dura competència.

El grup de punk rock tarragoní Crim, que enguany suma 10 anys de trajectòria: canten en català i trepitgen els principis escenaris internacionals.

L’escola de futbol del Nàstic: més de 30 equips, gairebé 500 jugadors i un centenar d’entrenadors formen el planter del club.

Com combatre les notícies falses: el departament de Comunicació de la URV participa en un projecte per aprendre a verificar la desinformació.

I a més, els dos últims relats il·lustrats vinculats als 700 anys de les festes de Santa Tecla:

‘A toc de gralla’, de Noemí Bagés (text) i Ana Gómez (il·lustració).

‘Solució de continuïtat, d’Albert Ventura (text) i Ana Roca (il·lustració).

La revista la presentarem en un acte obert a tothom el proper dissabte 20 de novembre a les 12h al jardí del Teatre Metropol.

Autor: Francesc Farré.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here