23 C
Província de Tarragona
Dijous, juny 20, 2024

50 i seguim…

Trobada organitzada per Albert Ollés amb 5 subscriptors del FET des del primer número. Protagonistes d’un dels reportatges de la revista 50. Foto: David Oliete.

Arribar al número 50 implica mirar enrere i fer balanç. Vam néixer a remolc de la Gran Recessió econòmica, en una etapa de profunds canvis tecnològics i quan alguns donaven per mort el periodisme en paper. I després de treure al carrer 50 revistes, confirmem les dificultats, però aquí seguim, ben vius: apostant per un periodisme rigorós, de qualitat i proper a la gent.

“Després de publicar 50 revistes, seguim apostant per un periodisme de qualitat”

Més de mig miler de reportatges i entrevistes en profunditat avalen la nostra trajectòria al FET a TARRAGONA. Els prop de 4.000 articles i cròniques publicats en format digital reforcen el contacte diari amb els lectors. I les desenes d’activitats culturals organitzades (rutes, visites guiades, xerrades…) refermen el nostre compromís amb la societat tarragonina.

Aquest dissabte 20 de novembre a les 12 del migdia celebrem la publicació del FET 50 amb el primer acte sense restriccions que convoquem des de març de 2020. La pandèmia ens ha obligat a tots durant 20 mesos als aforaments restringits i les llistes d’inscrits; i el fet de poder-ho organitzar ara amb més llibertat ens omple d’alegria.

celebrem el ‘fet’ 50 amb un acte obert a tothom al jardí del metropol

Per garantir un ambient segur i confortable hem triat un espai exterior, el jardí del Metropol. Tornem allà on ens vam estrenar el setembre de 2013, en aquell enyorat cafè i al jardí del teatre de Jujol. I celebrarem el número 50 amb alguns dels col·laboradors externs, i amb els periodistes que avui fan possible la revista i els que la van posar en marxa fa més de vuit anys.

Autor: Francesc Farré.

L’acte d’aquest dissabte pretén ser un reconeixement als subscriptors i subscriptores de la revista, especialment a aquells que ens acompanyen des del primer dia. Cinc dels més fidels (Núria Loras, Laia Díaz, Francesc Xavier Mas, Víctor Pomerol i Sandra Coloma) són protagonistes d’un reportatge i ens expliquen la seva relació amb el FET.

Tal com dèiem a l’editorial del primer número, aquest és “un projecte modest econòmicament però molt ambiciós professionalment. Una iniciativa que impulsem un grup de periodistes de diferents generacions i sensibilitats, i units en la nostra passió per fer bé l’ofici i per servir a la ciutat i la seva gent”.

la trobada d’aquest dissabte és un reconeixement als subscriptors

50 números després, creiem que hem assolit l’objectiu de posar a l’abast dels lectors “una revista pensada i dissenyada des d’aquí, amb professionals reconeguts i disposats a narrar més coses de les que tenen ressò habitualment als mitjans de comunicació”. I creiem també que hem aportat a Tarragona i al sector qualitat, modernitat i creativitat.

L’acte d’aquest dissabte és obert a tothom. Així que hi sereu benvingudes i benvinguts!  

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here