13.4 C
Província de Tarragona
Dilluns, març 4, 2024

Us convidem al concert ‘Una vida de músic’

Concert de Santa Cecília de la BUMT del 2019. Foto: cedida.

La Banda Unió Musical de Tarragona presenta l’anual i tradicional concert de Santa Cecília, la patrona dels músics, aquest dissabte 27 de novembre a les 19:30 al Teatre Tarragona. Després d’un 2020 sense coincidir les quatre bandes al mateix escenari en una data tan assenyalada, aquest 2021 el concert es prepara amb molta il·lusió i novetats.

Sota el títol genèric d’ “Una vida de músic”, el concert enllaçarà l’actuació de les quatre agrupacions musicals de la BUMT.

L’espectacle de la banda unió musical tindrà lloc aquest dissabte a les 19,30h

La vida d’un músic té moltes etapes, i en aquest concert hi estaran totes representades: des que arriben a l’escola i comencen a experimentar amb l’instrument a la banda infantil, com creixen amb els seus amics i aprenen a gaudir amb la música a la banda juvenil i com finalment, per Santa Cecília, se’ls dona la benvinguda a la banda simfònica, la meta tan esperada per tot músic de la BUMT.

A més, també coneixerem com els pares els poden acompanyar durant aquesta aventura tocant a la Big Band. Les entrades per al concert es poden adquirir al web entrades.tarragona.cat o a les taquilles del Teatre.

hi actuaran les 4 agrupacions musicals de la bumt

Gràcies a la BUMT, disposem d’una entrada doble per regalar entre els subscriptors del FET a TARRAGONA. Les persones interessades han d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 21 hores d’aquest dijous 25. L’endemà farem públic el nom del guanyador/a del sorteig.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here