Advertisement Advertisement Advertisement
12 C
Província de Tarragona
Dimecres, març 22, 2023

[EDITORIAL] Un premi a la comunitat del ‘Fet’

Foto: David Oliete.

El Premi Mañé i Flaquer de periodisme concedit al FET a TARRAGONA també és un premi a vosaltres, a la comunitat de subscriptors de la revista. El reportatge guardonat ‘Redescobrir els terrats’ ha estat possible gràcies a la implicació d’una bona colla d’amigues i amics lectors que van respondre a la nostra crida.

El treball guardonat s’ha fet gràcies a la implicació dels subscriptors

Així que gràcies, moltes gràcies a la Claustre, l’Anna, l’Asela, la Berta, la Carme, la Daria, les Laies, els Jordis, el Ricard, l’Hèctor, el Joan Ramon, els Roberts, el Marcel, el Pitu, l’Eloi, el Francesc Xavier, l’Àngel, la Mercè, l’Ester…i molts d’altres que van acceptar la nostra petició per poder accedir a espais que, sovint, estan amagats, oblidats i desaprofitats.

Foto: David Oliete.

Amb l’alegria i la satisfacció de veure com un jurat de prestigi valora la feina del FET, val la pena recordar que el reportatge es va començar a cuinar mesos abans de la seva publicació. La idea inicial es va gestar a la tardor de 2020, en plena segona onada de la pandèmia, rumiant continguts singulars i diferents per publicar el març de 2021, coincidint amb el primer aniversari del primer confinament.

“la idea inicial es va gestar mesos abans i la resposta dels lectors va ser magnífica”

Per executar la idea, vam decidir fer una crida als prop de 700 subscriptores i subscriptors de la revista per si ens volien obrir les portes de casa seva i dels terrats, individuals o comunitaris. I els convidàvem a explicar-nos les seves respectives experiències durant l’etapa del confinament més estricte.

Foto: David Oliete.

La vostra resposta va ser magnífica, va desbordar les nostres expectatives inicials i amb el David Oliete ens vam veure obligats a fer una selecció de totes les propostes. Finalment, vam publicar 15 imatges, una de les quals va servir per il·lustrar la portada de la revista 46 amb el títol de ‘Terrats amb vistes’.

“el premi no fa més que reforçar els vincles entre periodistes i subscriptors”

Avui publiquem en aquest article editorial les 15 fotografies perquè bona part del mèrit del premi Mañé i Flaquer és vostre, i així ho subratlla el jurat dels guardons, format per professionals de reconeguda trajectòria en l’àmbit del periodisme i la comunicació.

Foto: David Oliete.

Aquest és un premi a la comunitat del FET, a la vostra implicació, a la vostra identificació amb el mitjà, a les vostres ganes de col·laborar amb els periodistes d’una publicació que -com el primer dia- continua apostant pel rigor, la proximitat i la singularitat.

Foto: David Oliete.

El reconeixement no fa més que reforçar els vincles entre periodistes i lectors. Abans de la publicació de la revista 50, vam enviar un breu qüestionari als subscriptors i de les vostres respostes es desprèn allò que valoreu positivament i allò que trobeu a faltar a la publicació en paper i als articles en format digital. I de tot plegat, en prenem nota.

Foto: David Oliete.

Les vostre aportacions són fonamentals per seguir endavant. El vostre suport -renovant anualment la subscripció- i el premi Mañé i Flaquer -que se suma a dos d’anteriors- ens impulsen a encarar el futur amb més empenta i optimisme. Mil gràcies!

Foto: David Oliete.
Foto: David Oliete.
Foto: David Oliete.
Foto: David Oliete.
Foto: David Oliete.
Foto: David Oliete.
Foto: David Oliete.
Foto: David Oliete.
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here