19.7 C
Província de Tarragona
Dimecres, juny 12, 2024

Les portades del ‘Fet’ més votades

Autor: David Oliete.

Coincidint amb la publicació de la revista 50, hem proposat un joc als nostres subscriptors: quina és la portada que més us agrada de les 50 publicades fins ara? I de les respostes rebudes, en traiem una conclusió: hi ha una àmplia varietat de gustos i opinions entre els lectors, fins al punt que han votat per 18 portades diferents.

als lectors els agrada especialment la imatge de dues mans de dones

En destaca una com la més votada: la del número 33, amb el títol ‘En mans de dones’, una revista monogràfica publicada el gener de 2019 que, precisament, va rebre un reconeixement: el Premi Igualtat de Gènere que concedeix l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya.

la revista 33 va rebre un premi d’igualtat de gènere

Les dues mans de dones entrellaçades és una imatge creada per David Oliete: senzilla, però molt potent pel seu simbolisme. Il·lustra una publicació que explica les històries d’una cinquantena de dones anònimes de Tarragona. No hi ha cares conegudes pel gran públic, però sí perfils interessants i trajectòries plenes d’esforç, lluita, sensibilitat, superació, generositat, compromís i professionalitat.

El número 33, que es va presentar al Teatret del Serrallo amb moltes de les dones protagonistes, va tenir un èxit enorme entre els lectors fins al punt que està exhaurit.

les portades dels fars i del seguici petit també són molt valorades

Però les subscriptores i subscriptors del FET també han votat per les portades dels números 48 (‘Els guaites del mar’) i 37 (‘Una Festa amb futur) que ocuparien les altres places del podi. I tot seguit, un ampli ventall de cobertes: els números 46, 50 i 39 entre els més recents, i els números 5, 3 i 10 entre les revistes més antigues.

Algunes de les portades del FET votades pels subscriptors. L’autor n’és David Oliete.

Amb aquesta enquesta volem celebrar la publicació de la revista 50 i obsequiar als subscriptors amb el llibre ‘Imaginar la Tecla’, que inclou 9 relats il·lustrats sobre la Festa Major. Un llibre promogut per l’Ajuntament de Tarragona i el FET en el marc dels actes commemoratius dels 700 anys de l’arribada del Braç de Santa Tecla.

Ja us podem avançar que la publicació es presentarà el 21 de desembre i que, per tant, estarà a les llibreries de Tarragona aquestes festes de Nadal.

Coberta del llibre ‘Imaginar la Tecla’
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here