17.9 C
Província de Tarragona
Divendres, març 22, 2024

Un regal doble del ‘FET’ per a Reis

Coberta del llibre ‘Imaginar la Tecla’ al costat de les portades dels dos últims números del FET a TARRAGONA. Autor: Marc Colilla.

Deixem enrere un any intens i bonic al FET a TARRAGONA. Acabem de publicar la revista número 50, hem celebrat els vuit anys de trajectòria i de vincle amb els subscriptors i ens han concedit el premi de periodisme Mañé i Flaquer.

PROMOCIÓ PER A SUBSCRIPTORS I AMICS I FAMILIARS

Per aquestes i d’altres raons, tenim ganes de celebrar amb la comunitat d’amics lectors del FET l’arribada del nou any. I ho volem fer amb un doble regal: un obsequi per a vosaltres, els subscriptors de la revista, i un altre per a un amic o familiar vostre.

Els subscriptors ens podeu ajudar a donar a conèixer el FET en el vostre entorn: un producte periodístic basat en la proximitat, el rigor i la qualitat en els textos, la fotografia i el disseny.

REGALEM PERIODISME I LITERATURA IL·LUSTRADA DE QUALITAT

En aquestes dates prèvies a Reis us volem agrair aquesta implicació amb el FET amb un doble regal de literatura il·lustrada i periodisme:

1) AL SUBSCRIPTOR/A regalem el llibre ‘Imaginar la Tecla’, recull de 9 relats i il·lustracions vinculades als 700 anys de la Festa Major i l’arribada a la ciutat del Braç de Santa Tecla.

2) A UN AMIC O FAMILAR del subscriptor/a regalem una subscripció de mig any a la revista FET a TARRAGONA.

D’aquesta manera, oferim literatura i periodisme de qualitat als lectors fidels de la publicació i a persones pròximes.

Què cal fer?

Els subscriptors interessats heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

indicant el nom de la persona a qui regalarem tres números de la revista. El proper dimarts 4 de gener a les 13h i a la plaça de la Font (davant l’Ajuntament) lliurarem el llibre i la revista d’obsequi.

I si estàs llegint l’article i no ets subscriptor/a del FET, et convidem a sumar-te abans de Reis a la comunitat que formen els gairebé 700 amics de la revista.

Que tinguem tots plegats un bon any 2022!!!

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here