14.1 C
Província de Tarragona
Diumenge, maig 5, 2024

[EDITORIAL] Seguir creixent

Alguns dels subscriptors del FET a TARRAGONA que aquest dimarts han rebut un exemplar del llibre ‘Imaginar la Tecla’. Foto: Jan Magarolas.

Deixem enrere un any intens i bonic al FET a TARRAGONA. Al llarg del 2021 hem assolit algunes fites remarcables:

Hem publicat una revista molt especial, la número 50;

Hem celebrat els vuit anys de trajectòria i de vincle amb els subscriptors;

Hem renovat la pàgina web i hem concedit les distincions FET a Creu Roja i Òmnium Cultural;

Hem recuperat, malgrat la pandèmia, les activitats culturals per a subscriptors i les presentacions en públic de la majoria de revistes;

Hem impulsat l’edició del llibre de relats il·lustrats ‘Imaginar la Tecla’ per commemorar els 700 anys de la Festa Major;

I ens han concedit el premi de periodisme Mañé i Flaquer pel reportatge ‘Redescobrir els terrats’, elaborat amb la complicitat d’un bon grapat d’amics lectors.

El ‘Fet’ vol millorar després d’un any amb fites importants

Tot això i l’increment lent i progressiu del nombre de subscriptors ens animen a seguir creixent en la nostra aposta per elaborar amb cura uns continguts basats en el rigor i la qualitat i per mantenir ben viva una revista única com és el FET a TARRAGONA.

Així que, per primera vegada després de vuit anys i mig de feina, actualitzem la tarifa anual de la subscripció (35€) i el preu de l’exemplar (6€). Tot plegat, amb la voluntat de continuar treballant per explicar-vos històries originals i interessants i de seguir organitzant activitats exclusives per a vosaltres, els subscriptors.

per primera vegada en 8 anys, revisem la tarifa de subscripció

Per començar l’any 2022 amb un punt d’alegria, aquest dimarts organitzàvem una breu trobada amb una colla d’amigues i amics del FET a la plaça de la Font. Hem volgut celebrar l’any nou regalant periodisme i literatura de qualitat.

Els Reixos han portat el llibre de relats il·lustrats ‘Imaginar la Tecla’ per als lectors més fidels i mig any de subscripció a la revista per a amics o familiars de subscriptors. Davant l’Arbre dels Desitjos de l’Ajuntament hem captat la trobada amb alguns dels afortunats.

Tot l’equip del FET us desitgem el millor per aquest 2022 que acabem d’estrenar. Bon Any! Bons Reis! I Bon Periodisme!

Foto: Jan Magarolas.
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here