13.5 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 23, 2024

Presentem el ‘Fet’ 51 al teatre de la Cooperativa Obrera

Sala El Magatzem de la Cooperativa Obrera, escenari de la presentació del número 51 de la revista ‘Fet a Tarragona’. Foto: COT.

El primer número de la revista del 2022 el presentarem a la sala de teatre El Magatzem de la Cooperativa Obrera Tarraconense. L’acte tindrà lloc dimarts 18 de gener a les 19 hores i està obert al públic en general, seguint les mesures d’aforament per la Covid.

Hem triat per primera vegada aquest indret perquè el dossier principal del FET 51 està dedicat al món de les cooperatives a Tarragona. Els seus impulsors són els principals protagonistes d’una vintena de pàgines de la publicació.

L’ACTE TINDRÀ LLOC DIMARTS 18 DE GENER A LES 19H

Un altre contingut destacat de la revista és el reportatge dedicat a la vella presó de Tarragona que, probablement, viurà aquest 2022 l’últim any com a centre penitenciari obert i tancarà les portes definitivament. El director de la presó és un altre dels convidats confirmats a la presentació.

Si ets subscriptora / subscriptor del FET, vols venir a l’acte de la sala El Magatzem i que t’hi portem la revista, envia un correu  -abans de les 22h d’aquest dimecres 10-  a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

L’aforament de la sala és ampli, de tal manera que podem mantenir seguretat i distància d’acord amb les normes actuals.

L’accés a la sala El Magatzem és pel carrer Reding, 14. Al costat del cafè bar La Cantonada. Us hi esperem!

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here