9.4 C
Província de Tarragona
Dissabte, abril 20, 2024

Una crida als subscriptors del ‘Fet’

Al FET a TARRAGONA preparem una revista amb la gent gran com a protagonista. Després de l’impacte de la pandèmia -que ha provocat un alt índex de mortaldat i uns efectes psicològics molt negatius en aquest sector de la població- volem explicar històries en positiu de persones grans que fan una vida ben activa.

us convidem a trobar persones grans que fan vida activa

Per això, convidem els subscriptors de la revista a participar en l’elaboració d’un reportatge. Busquem dones i homes de més de 85 anys, que visquin a Tarragona a casa seva o al domicili d’uns familiars, tinguin autonomia de mobilitat i facin vida d’allò que considerem ‘normal’.

HAN DE TENIR 85 ANYS O MÉS I VIURE A TARRAGONA

Si teniu alguna persona d’aquestes característiques a la família o al vostre entorn i voleu col·laborar amb el FET, us demanem que ens envieu un correu electrònic a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

i ens expliqueu el nom de la persona gran, el lloc de residència i la seva situació actual.

Busquem quatre perfils per al reportatge de la revista. Si ens arriba un nombre més gran de propostes, n’haurem de fer necessàriament una tria.

volem potenciar el paper actiu dels subscriptors de la revista

Amb aquesta iniciativa seguim potenciant el FÒRUM del FET, un punt de trobada virtual entre els lectors i els periodistes. L’objectiu és fomentar un paper actiu dels subscriptors a l’hora de preparar continguts nous, d’interès i de qualitat.

Gràcies al FÒRUM, l’any passat vam elaborar el reportatge ‘Redescobrir els terrats’, que ha obtingut el Premi de Periodisme Mañé i Flaquer. Gràcies per la vostra implicació!

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here