13.8 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

El gran concert de Javier Perianes i la Franz Schubert Filharmonia

Imatge promocional del pianista Javier Perianes

Javier Perianes, un dels artistes amb més projecció internacional dels darrers anys, debuta a la Franz Schubert Filharmonia de la millor manera possible: interpretant el Concert per a piano i orquestra núm. 21 de Mozart.

El pianista andalús ve d’actuar als escenaris més prestigiosos del món i aquesta setmana arriba a Tarragona. Sota la direcció de Tomàs Grau, el concert tindrà lloc aquest divendres 4 de febrer a les 20,30h al Teatre Tarragona.

l’actuació tindrà lloc aquest divendres 4 de febrer al teatre tarragona

El concert es completarà amb una de les simfonies més evocadores del romanticisme, La Italiana, de Mendelssohn. És tracta de l’últim concert que la formació (l’antiga Camera Musicae) ofereix a la ciutat aquesta temporada d’hivern.

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, disposem d’una entrada doble per gaudir d’aquest concert extraordinari. Els subscriptors del FET interessats en el sorteig han d’enviar un correu a

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 21 hores d’aquest dimarts 1 de febrer. L’endemà farem públic el nom del guanyador/a del sorteig.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here