18.5 C
Província de Tarragona
Divendres, juny 21, 2024

Visita guiada a la vella presó de Tarragona

Pati de la vella presó de Tarragona. Foto: David Oliete.

Per complementar el reportatge publicat al número 51 de la revista FET a TARRAGONA, organitzem exclusivament per als subscriptors/res una visita guiada a la vella presó, avui Centre Penitenciari Obert de Tarragona ubicat a l’avinguda República Argentina.

L’edifici es va construir a inicis dels anys 50 i, probablement, tancarà portes definitivament a finals d’aquest 2022, un cop entri en funcionament el nou centre que s’està enllestint al costat del Parc del Francolí. Per això, considerem que la visita té un interès especial.

l’activitat tindrà lloc aquest dissabte 5 de març

L’activitat tindrà lloc aquest dissabte 5 de març a les 11 del matí i consistirà en un recorregut per les instal·lacions acompanyats del director de la presó, Carlos López.

La visita es farà amb un grup reduït de persones. Els subscriptors del FET interessats en aquesta iniciativa heu d’enviat un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat 

El dia de la visita cal portar el DNI original. Per raons de seguretat, la direcció del centre penitenciari determina que està prohibida la captació i enregistrament d’imatges i veu durant la visita. Per tant, s’hauran de deixar els telèfons mòbils a l’entrada del recinte.

Aquesta activitat exclusiva per als subscriptors de la revista la podem organitzar gràcies a la complicitat de la direcció del Centre Penitenciari Obert de Tarragona i forma part del programa del Club del FET previst per aquest any.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here