16.2 C
Província de Tarragona
Diumenge, abril 21, 2024

Presentem el ‘Fet’ 52 al vestíbul del Teatre Tarragona

El director del FET, Ricard Lahoz, a la presentació de la revista 40, al vestíbul del Teatre Tarragona, a inicis de març de 2020. Foto: David Oliete.

Dos anys després, tornem al vestíbul del Teatre Tarragona. A principis de març del 2020, pocs abans de l’esclat de la pandèmia i del confinament total, hi presentàvem el número 40 de la revista amb una portada del vell hospital de Santa Tecla i un dossier dedicat al món de les lletres.

L’ACTE TINDRÀ LLOC DIMARTS 15 DE març A LES 19H

Han passat dos anys i la Covid-19 no ha impedit seguir publicant puntualment cada dos mesos el FET a TARRAGONA. Així que ens disposem a presentar el número 52, de nou al vestíbul del teatre. L’acte tindrà lloc dimarts 15 de març a les 19 hores i està obert al públic en general.

Hem triat aquest indret perquè volem recordar l’impacte de la pandèmia en les nostres vides dedicant el dossier del FET 52 al col·lectiu de la gent gran, amb una mirada en positiu després de tot el patiment que han sofert. Per això, els principals protagonistes de la revista són persones actives físicament i intel·lectualment amb un missatge de fons: l’edat no importa.

el dossier de la revista està dedicat a gent gran activa

La revista, amb molts altres continguts d’interès, sortirà al carrer el mateix dimarts 15.

L’acte de presentació al vestíbul del Teatre Tarragona és obert a tothom i NO CAL inscripció prèvia.

Però si ets subscriptor/a del FET i vols venir a la presentació i que t’hi portem el teu exemplar, envia un correu  -abans de les 22h d’aquest dimecres 9-  a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

I així seràs el primer en tenir la revista a les mans.

Hi esteu tots convidats!!!

Retall de la coberta del número 52 de la revista ‘Fet a Tarragona’. Foto: David Oliete.
Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here