Advertisement Advertisement
24.3 C
Província de Tarragona
Diumenge, octubre 1, 2023

El FET convoca un acte per abordar el futur de Tarragona

El FET a TARRAGONA convoca el segon acte del cicle de Converses que té l’objectiu de compartir amb la societat tarragonina idees i reflexions al voltant de grans temes de present i futur a la ciutat i al conjunt del país.

El professor de la URV i Cap de l’Àrea de Difusió i Comunicació de l’Institut d’Estudis de l’Autogovern, Jordi Jaria i Manzano, serà el convidat de la conversa amb el director del FET, Ricard Lahoz, per parlar d’innovació, cohesió i identitat a la Tarragona del segle XXI.

jordi jaria, segon convidat al cicle de converses del ‘fet’

L’acte tindrà lloc aquest dimarts 3 de maig a les 19h a la sala d’actes del departament de Cultura de la Generalitat a Tarragona (carrer Major 14). Jaria, que ha escrit articles d’opinió pel FET en els darrers anys i ha intervingut en diversos fòrums de debat, vol compartir en un acte públic la seva mirada actual de la ciutat amb propostes de futur.

dimarts 3 de maig a les 19h a cultura de la generalitat

A partir d’una diagnosi bàsica, Jordi Jaria remarcarà els factors positius que permeten articular un relat propi de Tarragona que “encara està per fer” i la possibilitat de generar recursos propis per sostenir-lo. “Deixem enrere el victimisme i el fatalisme. Hi ha identitat, ni que sigui problemàtica, i això és el primer pas per a la cohesió”, avança el protagonista de la propera Conversa del FET.

jaria plantejarà com articular un relat propi de ciutat

L’acte, obert a tothom, vol interpel·lar la societat tarragonina i inclourà un debat amb el públic assistent.

Es tracta de la segona cita del cicle de Converses que convoca el FET: la primera la va protagonitzar el passat 5 d’abril la sociolingüista Marina Massaguer Comes que va abordar la situació de la llengua catalana.

Recordeu:

  • DIMARTS 3 DE MAIG A LES 19h A LA SALA D’ACTES DEL DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT A TARRAGONA (carrer Major 14). 
Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here