13.8 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

Visita guiada a una casa singular de la Part Baixa

Soterrani de Casa Fontanals. Foto: David Oliete.

El FET organitza una nova activitat cultural exclusiva per als subscriptors. Es tracta d’una visita guiada a la Casa Fontanals, a la Part Baixa de Tarragona. L’edifici, amb dos segles d’història, representa el naixement del barri de la Marina i el desenvolupament econòmic de la ciutat a través del comerç del vi.

l’activitat tindrà lloc aquest dissabte 30 d’abril

L’actual propietari de l’immoble, el professor Francesc Gassó, serà el guia de la visita. Ell és l’autor del llibre Els Fontanals i Vidal. Una família influent al Barri del Port de Tarragona (1825 – 1960), editat pel Port de Tarragona, que repassa amb detall la trajectòria d’aquesta nissaga.

visita a casa fontanals, exclusiva per a subscriptors

Casa Fontanals consta d’una planta noble, on vivia la família, que conserva mobles de diferents èpoques; uns baixos i soterrani que s’utilitzaven com a magatzem de mercaderies, i tres cups de grans dimensions que servien per emmagatzemar el vi. L’any passat vam publicar un extens reportatge de la Casa Fontanals a la revista. I en format digital en vam publicar aquest article.

Gràcies a Francesc Gassó, ara us proposem fer una visita a Casa Fontanals. L’activitat l’organitzem per aquest dissabte 30 d’abril a les 10,30h. El punt de trobada serà la plaça dels Carros.

Les persones interessades heu d’enviar un correu a

subscripcions@fetatarragona.cat

Les places són limitades. La visita no és apta per a persones amb mobilitat reduïda.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here