17.4 C
Província de Tarragona
Dimarts, maig 21, 2024

Us convidem a ‘Los santos inocentes’

Basada en la novel·la de Miguel Delibes, arriba al Teatre Tarragona ‘Los santos inocentes’ amb una versió de Fernando Marías i Javier Hernández-Simón, que també dirigeix el muntatge. És un retrat de l’Espanya rural dels anys seixanta i explica les relacions entre els amos d’un ‘cortijo’ extremeny i una família de camperols.

l’obra de delibes es representa aquest divendres 27 al teatre tarragona

L’espectacle es va estrenar el passat mes d’abril a Valladolid i ara arriba a Tarragona en el marc d’una gira per tot l’Estat. Javier Gutiérrez, Ramón Barea, Jacobo Dicenta, Pepa Pedroche, Fernando Huesca, José Fernández, Raquel Varela, Yune Nogueiras i Marta Gómez són les actrius i actors que donen vida als personatges de Delibes.

L’obra es representa aquest divendres 27 de maig a les 20,30h al Teatre Tarragona. Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, disposem d’una entrada doble per regalar a un dels nostres subscriptors.

Les persones interessades heu d’enviar un correu a

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 20h d’aquest dimarts 24 de maig. L’endemà farem públic el nom del guanyador/a del sorteig.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here