24.3 C
Província de Tarragona
Dijous, juny 20, 2024

El FET aborda l’emergència climàtica a Tarragona

 

El FET a TARRAGONA convoca el tercer acte del cicle de Converses que hem organitzat aquesta primavera amb l’objectiu de compartir amb la societat tarragonina idees i reflexions al voltant de grans temes de present i futur a la ciutat i a tot el món.

La biòloga i presidenta de MEDPan (Xarxa de Gestores d’Àrees Marines Protegides de la Mediterrània) Purificació Canals serà la convidada de la conversa amb el director del FET, Ricard Lahoz, per abordar com ens afecta la crisi climàtica i com podem actuar-hi des de Tarragona.

PURI CANALS, TERCERA convidaDA al cicle de converses del ‘fet’

L’acte tindrà lloc dijous 2 de juny a les 19h a la sala d’actes de la Cooperativa Obrera Tarraconense (carrer Fortuny, 23) i és obert a tothom. L’objectiu de la trobada és explicar de manera planera els efectes que el canvi climàtic ja està provocant al nostre entorn més proper i quines mesures es poden aplicar des de Tarragona per fer-hi front.

diJOUS 2 de JUNY a les 19h a LA SALA D’ACTES DE LA COOPERATIVA OBRERA

La Conversa organitzada pel FET vol interpel·lar la societat tarragonina sobre un tema crucial i, per tant, obrirà un debat entre la ponent i el públic assistent. L’acte arriba en un moment de màxim interès pels efectes evidents que han deixat els temporals recents a les platges de la ciutat.

l’acte vol interpel·lar la societat en un tema crucial

Aquesta és la tercera cita del cicle de Converses que convoca el FET, una per mes:

La primera la va protagonitzar el passat 5 d’abril la sociolingüista Marina Massaguer Comes que va abordar la situació de la llengua catalana.

I la segona va anar càrrec del professor Jordi Jaria i Manzano el passat 3 de maig parlant d’innovació, identitat i cohesió social a Tarragona.

Recordeu la tercera cita:

DIJOUS 2 DE JUNY A LES 19h. SALA D’ACTES DE LA COOPERATIVA OBRERA (Carrer Fortuny, 23). 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here