14.8 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 16, 2024

El FET fa un reconeixement a La Capona aquest dimarts 5 de juliol

Segell commemoratiu de la Llibreria La Capona, obra d’Eli Cerro.

Dimarts 5 de juliol sortirà al carrer el número 54 de la revista FET a TARRAGONA. En condicions normals, aquell dia portaríem uns quants exemplars a la llibreria La Capona, però l’establiment ja haurà tancat les portes el 30 de juny i -per primera vegada en 9 anys de trajectòria- no hi trobareu el FET a la venda.

l’acte coincidirà amb la sortida de la revista 54

Tot i així, no volem renunciar a portar la revista per últim cop a la llibreria del carrer Gasòmetre. És per això que us convidem a que ens acompanyeu en un acte de reconeixement a l’ofici de llibreter que preparem pel mateix dimarts 5 de juliol a les 19,30h a la Llibreria La Capona. Serà una bona excusa per entrar per darrer cop a la llibreria i de fer-ho un cop tancada, a més de donar la benvinguda a l’estiu tots plegats.

els protagonistes seran els tres socis de la llibreria

Els protagonistes de l’acte seran els tres socis de l’establiment: Ricard Espinosa, Pau Espinosa i Pitu Rovira, que per jubilació posen punt i final a un recorregut de 25 anys rere el taulell. La Capona va obrir el juliol de 1997 i el seu tancament s’afegeix al de la Llibreria de la Rambla el 2018. Per això, ens preguntarem si l’ofici de llibreter està en perill i si Tarragona s’acabarà quedant sense cap llibreria generalista.

Aspecte de la llibreria La Capona, una setmana abans de tancar. Foto: Ricard Lahoz.

L’acte coincidirà amb la sortida al carrer del FET 54. Si ets subscriptor/a de la revista, t’agradaria acompanyar-nos i vols que portem el teu exemplar a La Capona, envian’s un correu màxim dimecres 29 a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

Anunciem aquest acte del 5 de juliol, conscients que encara és possible salvar La Capona amb un relleu al capdavant, tal com explicàvem dijous passat en aquest article al FET.

En tot cas, us esperem DIMARTS 5 DE JULIOL A LES 19,30h A LA LLIBRERIA LA CAPONA

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here