15.5 C
Província de Tarragona
Dimarts, febrer 20, 2024

PLACES EXHAURIDES!!! Una visita amb espectacle a la seu del Port

Vistes de la platja i la punta del Miracle des de la seu del Port de Tarragona. Foto: David Oliete.

Com a complement al número 53 de la revista FET a TARRAGONA, que dedica el dossier a l’arquitectura singular de l’últim segle a la ciutat, organitzem una activitat molt especial amb un grup de subscriptors: una visita guiada a la seu institucional del Port de Tarragona, recentment restaurada.

activitat exclusiva per a subscriptors

Aquest edifici d’inicis dels anys vuitanta és la imatge de portada del número de la revista publicat al maig. Després d’uns anys d’abandó i amb un futur incert, el Port va decidir fer-hi una profunda remodelació i reobrir-lo com a seu oficial. Les últimes plantes acullen les dependències de Port Control, Salvament Marítim i una sala per gestionar situacions d’emergència.

aquest divendres 8 de juliol a les 21 hores

L’activitat organitzada pel propi Port de Tarragona amb un grup d’amigues i amics del FET té una particularitat en el calendari, perquè s’ha volgut fer-la coincidir amb una de les nits màgiques del Concurs Internacional de Focs Artificials.

Per tant, us convidem a fer la visita a l’edifici i gaudir dels focs amb unes vistes excepcionals aquest divendres 8 de juliol a les 21 hores.

Per raons d’espai, les places són molt limitades i seran adjudicades per ordre d’arribada de les peticions. Cada subscriptor/a pot venir amb un acompanyant. Cal indicar nom, cognoms i DNI de cada assistent. Les persones interessades heu d’enviar un correu a

subscripcions@fetatarragona.cat

Amb aquesta trobada nocturna, us desitgem un bon estiu a totes les amigues i amics del FET.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here