Advertisement Advertisement
19.6 C
Província de Tarragona
Dissabte, setembre 30, 2023

Qui rebrà les Distincions FET 2022?

Les DISTINCIONS FET 2021. Rosa Maria Codines i Anna Sabaté les van rebre al capdavant d’Òmnium Cultural Tarragonès i Creu Roja Tarragona, respectivament. Foto: David Oliete.

Per cinquè any consecutiu, la revista FET a TARRAGONA fa un reconeixement a persones i col·lectius de la ciutat que destaquen per la qualitat de la seva feina i la projecció de ciutat. Les Distincions FET en els àmbits cultural i social es lliuren cada any, a inicis de setembre, en el marc de l’acte de presentació d’un número de la revista.

ELS DIPLOMES d’enguany RECONEIXEN LA TASCA DE Dos Equipaments culturals

El 2018, les dues primeres distincions van recaure en el Concurs de Castells (la van recollir els seus directors, Xavier Gonzàlez i Ester Roca) i el Servei d’Arxiu i Documentació Municipal (la va recollir el seu màxim responsable, Jordi Piqué).

El 2019, es va lliurar el diploma en l’àmbit cultural al Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT) i el diploma en l’àmbit social al Nàstic Genuine.

El 2020, en el context més dur de la pandèmia, el FET va decidir lliurar els dos diplomes a les infermeres de l’hospital Joan XXIII i les infermeres de l’hospital de Santa Tecla.

el 2021 van rebre la distinció creu roja i òmnium tarragonès

I el 2021, encara amb certes restriccions, les distincions van recaure en Creu Roja Tarragona, per la seva tasca en l’atenció als més vulnerables amb la crisi sanitària, social i econòmica de la Covid-19, i en Òmnium Cultural del Tarragonès, per la seva trajectòria de 50 anys de lluita i compromís amb la llengua, la cultura i la cohesió social.

Aquest 2022, les dues Distincions FET recauen en dos equipaments culturals amb una forta vocació de servei a la societat:

Biblioteca Municipal Pepita Ferrer, per la seva tasca com a equipament cultural de proximitat als barris de Ponent de Tarragona i per fomentar la lectura i els valors de la inclusió, la diversitat, la cohesió social i el sentiment de comunitat

Biblioteca Pública de Tarragona, per la seva trajectòria cobrint moltes necessitats i mancances, i per fomentar la lectura amb nombroses iniciatives que la fan ben present a la vida social de la ciutat.

Les Distincions FET 2022 es lliuraran el proper dimarts 6 de setembre a partir de les 19h al jardí de Casa Canals, en el marc de l’acte de presentació del número 55 de la revista. L’acte és obert a tothom.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here