24 C
Província de Tarragona
Diumenge, abril 14, 2024

Us convidem a l’espectacle inaugural de Santa Tecla 700

Assaig de l’espectacle ‘Setembre’ al Camp de Mart. Foto: Ajuntament de Tarragona.

‘Setembre’, un espectacle impulsat pels tarragonins Marc Chornet i Roger Conesa, obrirà aquesta Festa Major excepcional que commemora 700 anys d’història. Es tracta d’una visió contemporània de la Festa i de la figura de Santa Tecla. La cita és el proper dilluns 12 de setembre a les 20h a la Tarraco Arena Plaça.

‘setembre’ arriba dilluns 12 a la tarraco arena

Quatre actrius de diferents generacions i amb arrels tarragonines donen vida a la protagonista: Muntsa Alcañiz, Agnès Busquets, Júlia Creus i Maria Teresa Roig. Unes 250 persones —entre personatges principals i secundaris, músics, tècnics i figurants— participen activament al muntatge.

L’espectacle vol fer reflexionar sobre el “diàleg entre l’origen catòlic de la festivitat i la vivència laica que la majoria de la gent en fa avui dia”, en paraules de Chornet. El director escènic assumeix que és innegable “la transcendència i espiritualitat que tothom viu en diversos moments de Santa Tecla i de maneres molt diferents”.

muntsa alcañiz, agnès busquets i júlia creus, actrius protagonistes

Setembre’ serà la gran obertura de la Festa Major de la recuperació postpandèmia. Per gaudir de l’espectacle, disposem de dues entrades dobles per regalar entre els subscriptors del FET a TARRAGONA.

Les persones interessades de participar en el sorteig heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 20h d’aquest dijous 8 de setembre. L’endemà farem públic els noms dels guanyadors.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here