21.6 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 9, 2024

[VÍDEO] Les biblioteques públiques, Distincions FET 2022

Dolors Saumell, de la Biblioteca Pública de Tarragona, i Montserrat Recasens, de la Biblioteca Municipal Pepita Ferrer de Torreforta, amb els diplomes lliurats pel FET. Foto: David Oliete.

La Biblioteca Pública de Tarragona i la Biblioteca Municipal Pepita Ferrer de Torreforta han rebut aquest dimarts les dues Distincions FET 2022 que reconeixen la trajectòria de persones i col·lectius en els àmbits cultural i social de la ciutat. El lliurament dels diplomes ha tingut lloc al jardí de Casa Canals en el marc de l’acte de presentació de la revista 55.

reconeixement a la seva tasca cultural i social

Aquí teniu el vídeo que recull el lliurament de les distincions per part de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el director del FET, Ricard Lahoz, i les paraules d’agraïment de les dues directores de les biblioteques: Montserrat Recasens i Dolors Saumell.

Marc Colilla Hurtado
Marc Colilla Hurtado
Creador continguts audiovisuals
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here