23.7 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 16, 2024

Els poemes de Martí i Pol, en un espectacle al Magatzem

L’espectacle ‘La fàbrica’ amb els germans Girbau a l’escenari.

“Com llegeixen Martí i Pol les noves generacions? Quina lectura són capaços de donar a un poema sobre el qual s’han fet tantes interpretacions com La fàbrica? Aquestes són algunes preguntes que es planteja l’espectacle de música, imatge i paraula dels germans Pere i Carles Girbau que es titula, precisament, ‘La fàbrica’. El llibre del poeta es va publicar ara fa 50 anys.

un muntatge interdisciplinari sobre el poeta arriba a la sala magatzem

Aquesta proposta de petit format arriba a la sala El Magatzem dissabte 15 d’octubre a les 20 hores. La música composta pels dos germans Girbau la interpreten ells mateixos en directe –Pere a la guitarra i Carles al violoncel– i serveix de fil conductor del recorregut per 17 poemes del llibre. Les imatges que acompanyen els poemes intenten suggerir l’essència del text, recitat de manera absolutament natural.

Les entrades, al preu de 6, 10 i 12 euros, es poden adquirir a cooperativaobrera.cat

I pels subscriptors del FET tenim un obsequi en forma d’entrada doble. Les persones interessades heu d’enviar un correu a

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 20 hores d’aquest dimecres 12 d’octubre.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here