15.5 C
Província de Tarragona
Dimarts, febrer 20, 2024

Més que una llibreria

Espai per als més petits a la renovada Capona. Foto: Ricard Lahoz.

La llibreria La Capona reobre les portes amb una festa multitudinària i un ambient d’alegria i esperança en el futur. L’establiment, que estava tancat des del passat 30 de juny, aixeca la persiana amb renovada vitalitat, un equip de quatre persones joves amb molta empenta i la cooperativa Combinats al capdavant.

la capona reobre amb un espai renovat i moltes propostes

Amb unes prestatgeries encara a mig omplir per problemes amb les distribuïdores de llibre en català, La Capona enceta una nova etapa, 111 dies després de posar punt i final a la primera. Nova etapa amb noves idees i un munt de propostes.

Foto: Ricard Lahoz.

A més de les presentacions de llibres, que arrencaran a principis de novembre, preparen activitats per la canalla els dissabtes a la tarda, xerrades, projeccions d’audiovisuals, cates de vins…“Volem que hi passin moltes coses”, diuen. “I volem estar a tot arreu”.

Foto: Ricard Lahoz.

La Capona renova a fons la planta baixa dedicada al públic infantil i juvenil. “Ens agradaria estar aquí 25 anys més i que els infants creixin amb nosaltres”, afirma Oriol Picas, responsable de la llibreria. La planta superior, dedicada a la Ficció i No Ficció per adults, prioritza els mobles amb rodes per deixar espai a les activitats culturals i oferir una sala més esponjada i lluminosa.

Foto: Marc Colilla.

Hi haurà un tobogan pels més petits, il·lustracions d’Edu Polo a les parets i altres novetats que aniran arribant els pròxims dies, algunes amb la complicitat de centres educatius i establiments comercials.  Ara, la prioritat era obrir el local per demostrar que el nou projecte va de debò i que hi ha, de moment, més de 150 socis del grup de consum que tindran tot un seguit d’avantatges.

Totes les revistes del ‘FET’, a La Capona

I La Capona reobre dedicant un espai important a la revista FET a TARRAGONA just al vestíbul d’entrada. Fins al punt que hi podreu trobar exemplars de tots els números publicats des de l’inici. I a un preu simbòlic de 2 euros.

D’alguns números, només en queden 1 o 2 exemplars. Així que, si esteu buscant alguna revista antiga per la temàtica o voleu completar la vostra col·lecció del FET, ara ho teniu a l’abast. Aneu a La Capona i demaneu el número de la revista que busqueu.

I si us vau quedar sense l’últim número, allà trobareu els últims 4 exemplars.

Tots els números del FET a TARRAGONA es poden trobar a la llibreria. Foto: Ricard Lahoz.

Altres fotos de la festa de reobertura de La Capona signades per Marc Colilla:

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here