21.4 C
Província de Tarragona
Dijous, abril 18, 2024

Comencem a celebrar els 10 anys del ‘FET’

Logo commemoratiu dels 10 anys del FET a TARRAGONA. Autor: Francesc Farré.

 

El 28 d’octubre de 2012 apareixia al món digital la marca FET a TARRAGONA. Un blog de continguts locals impulsat per dos companys periodistes: Josep Ardila i Ricard Lahoz. La primera peça publicada era una benvinguda als lectors i una declaració d’intencions.

Deien llavors que obríem una “nova finestra de comunicació a Tarragona amb la voluntat d’explicar el que passa a la ciutat i contribuir a dinamitzar l’espai de reflexió i debat“, convidant a participar-hi a moltes opinions i sensibilitats.

el mitjà de comunicació va néixer com un blog la tardor del 2012

En aquell context de dura crisi econòmica i del sector periodístic, naixia el FET per “donar veu i força a la Tarragona inquieta, activa, moderna i oberta al món. La ciutat polièdrica i plural que no s’atura, pren la iniciativa i fuig del victimisme”. 

Deu anys després, hem publicat prop de 4.000 articles, la majoria vinculats a les seccions de Cultura i Societat. Hem renovat a fons el disseny del digital en tres ocasions per oferir un producte cada cop més atractiu i interessant als lectors. I hem incorporat seccions com Diàlegs, Reportatges i El Club del FET.

El primer logo del FET, una simbiosi de la bandera de Tarragona amb un codi de barres. Autor: Àlex Rebollo.

Aquell blog modest de la tardor de fa 10 anys, al cap d’uns mesos va créixer i va donar pas a una revista bimestral que ja ha publicat 55 números i compta amb més de 700 subscriptors. El format paper, que alguns consideren en vies d’extinció, ha donat més prestigi i qualitat a la marca FET a TARRAGONA.

el primer número de la revista es va publicar el setembre de 2013

A partir d’avui ens proposem celebrar l’aniversari com més ens agrada: elaborant un periodisme honest i rigorós cuinat a foc lent, tenint cura especial de la nostra comunitat d’amigues i amics lectors, organitzant activitats exclusives per als subscriptors i buscant la complicitat de la societat per ser-ne més i oferir un millor producte.

L’objectiu és culminar la celebració el proper mes setembre coincidint amb els 10 anys de l’aparició del primer número de la revista.

Tots els números de la revista

Coincidint amb aquesta data simbòlica, a Llibreria La Capona podeu trobar els números antics del FET a un preu reduït de 2 euros. Si voleu completar la col·lecció de revistes o si voleu recuperar un número en concret per la seva temàtica, ara disposeu d’aquesta possibilitat per celebrar una dècada de periodisme cuinat a foc lent.

Tots els números del FET a TARRAGONA es poden trobar a la llibreria. Foto: Ricard Lahoz.
Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here