13.4 C
Província de Tarragona
Dilluns, març 4, 2024

Visita comentada al festival de fotografia SCAN

Hikari, de David Favrod (Vionnaz, Switzerland, 1985). Una de les obres presents a l’exposició.

La guerra serà l’eix temàtic del Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona. La novena edició del certamen arrenca aquest divendres 18 de novembre i s’allargarà fins al 8 de gener amb un total 25 actes programats, entre els quals destaca l’exposició ‘Wartime!’, en el marc de l’emblemàtic Talent Latent. La mostra s’instal·la a Casa Canals, seu de Mèdol. Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona.

L’ACTIVITAT TINDRÀ LLOC AQUEST DIUMENGE 20 DE NOVEMBRE A LES 12H

El comissari, investigador i crític d’art, Sema D’Acosta, ha ideat l’exposició a partir de la convocatòria que l’SCAN va obrir aquest estiu. En total s’hi van presentar 120 projectes d’arreu del món sota la premissa que abordessin la temàtica de la guerra. Entre tots aquests, D’Acosta n’ha seleccionat 9 per a configurar-ne aquesta mostra col·lectiva, que obre al públic aquest divendres 18.

l’exposició ‘wartime!’ aplega l’obra de 9 creadors

Els artistes que participen a ‘Wartime!’ són María Acha Kutscher, David Favrod, Lluc Queralt, Konrad Dobrucki, Masha Wysocka, Fernando Bayona, Madelaine Ekserciyan, Roberto Aguirrezabala i Laura Zorrilla.

Cartell de l’exposició ‘Wartime!’

Gràcies a l’organització del festival, el FET a TARRAGONA ofereix als seus subscriptors la possibilitat de fer una visita comentada a l’exposició ‘Wartime!’ amb el seu comissari Sema D’Acosta. L’activitat tindrà lloc aquest diumenge 20 de novembre a les 12 del migdia a Casa Canals.

Les persones interessades heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

Aquesta proposta s’enmarca en el cicle d’activitats exclusives que el FET organitza per als seus subscriptors amb la implicació dels agents culturals de la ciutat, com és el cas del festival SCAN Tarragona.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here