20.8 C
Província de Tarragona
Dilluns, juny 10, 2024

Nou mirades singulars a la guerra

Sema d’Acosta, comissari de la mostra ‘Wartime!’ davant l’obra del polonès Konrad Dobrucki. Foto: Ricard Lahoz.

A una banda de la sala, l’obra del polonès Konrad Dobrucki. A la paret de davant, l’obra del tarragoní Lluc Queralt. La mirada del primer se centra en edificis i estàtues d’Ucraïna mentre la mirada del segon es fixa en detalls insignificants d’una ciutat de Rússia.

els subscriptors del ‘fet’, en una visita comentada a la mostra ‘wartime!’

El conflicte provocat per la invasió russa d’Ucraïna és un dels atractius de la mostra col·lectiva ‘Wartime!’ que forma part del festival internacional de fotografia SCAN Tarragona. Però les obres no se centren en l’actualitat i busquen altres “històries invisibles” entorn al tema de la guerra, en paraules del comissari Sema d’Acosta.

La mirada minimalista de Lluc Queralt. Foto: Ricard Lahoz

Un grup de subscriptors del FET han participat aquest diumenge en una visita comentada, precisament, per d’Acosta. La mostra reflecteix la feina de 9 fotògrafs, escollits entre les 120 propostes que es van presentar la convocatòria del festival.

L’exposició es podrà veure a Casa Canals fins al 8 de gener.

L’exposició recull les propostes de 9 creadors. Foto: Laia Marín.
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here