14.6 C
Província de Tarragona
Dilluns, abril 22, 2024

Un regal doble de periodisme i literatura

El llibre ‘Senyor Boada’ i l’últim número del ‘Fet a Tarragona, un doble obsequi per als subscriptors de la revista. Foto: David Oliete.

Volem començar a celebrar els 10 anys del FET (digital i revista) amb la nostra comunitat de subscriptors, formada per 700 amigues i amics. I ho volem fer amb un doble regal: un obsequi per a vosaltres, els subscriptors de la revista, i un altre per a un amic o familiar.

Els subscriptors ens podeu ajudar a donar a conèixer el FET en el vostre entorn: un producte periodístic genuïnament tarragoní basat en la proximitat, el rigor i la qualitat en els textos, la fotografia i el disseny.

REGALEM el llibre ‘senyor boada’ i mig any de subscripció al ‘Fet’

Per això, en aquestes dates de final d’any us volem agrair aquesta implicació amb el FET amb un doble regal de literatura i periodisme:

1) AL SUBSCRIPTOR/A regalem el llibre ‘Senyor Boada’, dels nostres companys Enric Garcia Jardí i David Oliete i en Quim Panisello. Un obsequi de Ganzell Edicions i Llibreria La Capona.

2) A UN AMIC O FAMILAR del subscriptor/a regalem una subscripció de mig any a la revista FET a TARRAGONA: els números 56, 57 i 58.

D’aquesta manera, oferim literatura i periodisme de qualitat als lectors de la publicació i a persones pròximes.

Els subscriptors interessats heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

indicant el nom de la persona a qui regalarem els pròxims tres números de la revista. I ben aviat us lliurarem el llibre i la revista d’obsequi.

Els exemplars són limitats. Així que l’obsequi doble serà per als primers que s’apuntin a la promoció.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here