9.4 C
Província de Tarragona
Dimecres, abril 24, 2024

Un llibre i una revista per assaborir

El FET ha volgut celebrar les festes de Nadal regalant 5 exemplars del llibre ‘Senyor Boada’ (Ganzell Edicions) entre els seus subscriptors. Aquest dissabte n’hem fet el lliurament al local emblemàtic de Casa Boada amb l’assistència dels autors del llibre, Enric Garcia Jardí i David Oliete Casanova, col·laboradors del FET.

Els dos autors i el mateix Eduard Boada han signat els llibres personalment. Els exemplars són un obsequi de l’editorial Ganzell i de Llibreria La Capona. De manera paral·lela, amics o familiars dels subscriptors han rebut de regal l’últim número de la revista i una subscripció de mig any al FET.

Bones Festes!

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here