23.7 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 16, 2024

Us convidem a ‘Sortida d’emergència’

 

Imatge de l’espectacle ‘Sortida d’emergència’.

Dimecres 8 de març, dia internacional de la dona, la programació d’arts escèniques de Tarragona porta a la ciutat ‘Sortida d’emergència’. Es tracta d’una peça de dansa i videomapatge que relata els diferents rols de la dona en l’època contemporània. Amb un llenguatge visual i suggestiu, l’espectacle sensibilitza sobre temàtiques de gènere, construint la vivència d’un cos femení que dansa, recorda i somia.

l’obra es representa al teatre tarragona dimecres 8 de març, dia de la dona

‘Sortida d’emergència’ suggereix una reflexió: si els homes segueixen el mite de Peter Pan, potser les dones “cauen” dins del mite d’Alícia, debatent-se entre la voluntat de respectar les regles i els patrons de gènere i la curiositat de descobrir un alternatiu món de les meravelles.

La Companyia Antonella D’Ascenzi porta aquesta obra al Teatre Tarragona dimecres 8 a les 20,30h. Si vols guanyar un parell d’invitacions per anar a veure l’espectacle i ets subscriptor/a del FET, envia un correu a

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 20h de diumenge 5 de març. L’endemà farem públic el nom del guanyador/a de les entrades.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here