14.6 C
Província de Tarragona
Dilluns, abril 22, 2024

El ‘FET’ 58 es presentarà a la Necròpolis

Als jardins de la Necròpolis el dissabte 18 de març es presentarà el número 58 de la revista FET a TARRAGONA. Foto: David Oliete.

El número 58 de la revista FET a TARRAGONA es presentarà a la Necròpolis Paleocristiana per celebrar el centenari de la descoberta del recinte funerari, un dels millors conservats de l’Imperi romà. L’acte és públic, obert a tothom, i tindrà lloc dissabte 18 de març a les 12 del migdia. És una oportunitat magnífica per visitar de nou, o per primera vegada, aquest espai declarat Patrimoni Mundial.

L’ACTE, OBERT A TOTHOM, TINDRÀ LLOC DISSABTE 18 DE MARÇ A LES 12H.

Quatre dies abans, dimarts 14, la revista sortirà al carrer amb una portada dedicada a la Necròpolis i un dossier que entra a fons en la importància de les excavacions de fa un segle, el paper de l’arqueòleg Joan Serra i Vilaró i, en clau de futur, el projecte de rehabilitació de l’equipament que compta amb una inversió anunciada de set milions d’euros per part de l’Estat.

LA REVISTA CELEBRA EL CENTENARI DE LA DESCOBERTA DE LA NECRÒPOLIS

El dossier del FET 58 es completa amb una altra celebració: les 25 edicions del festival Tarraco Viva, que arribarà al maig dedicant algunes de les seves activitats, precisament, al centenari de la descoberta de la Necròpolis.

L’acte de dissabte 18 de març permetrà el lliure accés a la Necròpolis. NO CAL inscripció prèvia. Ara bé, si ets subscriptor/a del FET i vols venir a la presentació de la revista i rebre en mà el teu exemplar, avisa’ns abans del proper dijous 9 de març enviant un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

T’hi esperem! A l’acte participaran diversos protagonistes del número 58 de la revista.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here