27.6 C
Província de Tarragona
Dimecres, juliol 17, 2024

Us convidem a un espectacle màgic 5 estrelles

Imatge promocional de l’espectacle.

El Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona celebra la dissetena edició amb un espectacle especialment creat per al Teatre Tarragona. Una selecció dels il·lusionistes més destacats del moment actual participen en aquesta proposta que es representarà dissabte 8 d’abril a les 18 hores.

dues invitacions dobles per a l’espectacle ‘màgia 5 estrelles’

‘Màgia 5 estrelles’ és un recorregut per totes les especialitats de la il·lusió per demostrar que amb la màgia qualsevol cosa és possible. La maga argentina Silvana serà la mestra de cerimònies d’aquest gran espectacle, on presentarà el seu número premiat al congrés màgic europeu de Blackpool amb la menció de “Most original stage act”.

hi participen una selecció dels millors il·lusionistes del moment

L’espectacle comptarà amb la participació del Karlus (Premi Nacional de Màgia) amb una proposta de màgia còmica teatralitzada, i de l’il·lusionista Sasha, que ha viatjat per tot el món amb els seus muntatges. Es tracta d’una proposta impulsada pel Mag Gerard (director del festival) per gaudir de la màgia en família.

Gràcies als organitzadors, disposem de dues entrades dobles per gaudir d’aquest espectacle, a sortejar entre els subscriptors del FET. Les persones interessades heu d’enviar un correu a

subscripcions@fetatarragona.cat 

abans de les 20 hores d’aquest diumenge 2 d’abril. L’endemà, dilluns, farem públic el nom de les persones afortunades.

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here