8.4 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

Celebrem els 10 anys del FET amb més activitats que mai

La plaça dels Carros va ser el punt de trobada per fer la visita a Casa Fontanals, la primera activitat cultural d’aquest 2023. Foto: Ricard Lahoz.

Aquest 2023 celebrem els 10 anys del FET a TARRAGONA fent periodisme de proximitat i qualitat, com des del primer dia, però també organitzant més activitats culturals que mai. Des del mes de gener ja n’hem realitzat tres: visita a Casa Fontanals (possible centre d’interpretació de la Tarragona del segle XIX i del món del vi); visita a les instal·lacions d’Ematsa (amb motiu del seu 40è aniversari) i presentació de la revista 58 a la Necròpolis paleocristiana, un dels monuments més ‘oblidats’ per la ciutadania.

preparem cinc noves propostes pels propers dos mesos

Amb ganes de celebrar una dècada de contacte amb els subscriptors, preparem per aquesta primavera i inicis d’estiu almenys altres cinc propostes culturals, gratuïtes i exclusives per a la comunitat d’amigues i amics del FET. Com sempre, aquestes activitats volen donar a conèixer la ciutat i el seu patrimoni cultural i paisatgístic amb el guiatge de persones expertes. Després de Setmana Santa, farem pública la següent proposta.

som revista, digital i un agent cultural de la ciutat

Des que vam néixer, el 2013, el FET ha desenvolupat aquesta manera d’implicar i fidelitzar la comunitat de subscriptors, formada avui per 700 integrants. Som més que una revista i un digital. També ens considerem un agent cultural de Tarragona. I ho avalen aquests ’10 anys compartint històries, i molt més’

Per això, volem convidar-te a formar part del ‘Club del FET’: som 700, però en volem ser més. Necessitem ser-ne més per consolidar i potenciar aquesta iniciativa periodística singular. T’hi sumes?

EM VULL SUBSCRIURE AL ‘FET’

I si ja n’ets subscriptor/a del FET, convida amics i familiars a sumar-s’hi. Tres premis periodístics recents avalen la nostra trajectòria.

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here