11.1 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

La ‘nova’ Volta del Pallol sorprèn i agrada

Foto del grup del FET a TARRAGONA amb el guia Joaquín Ruiz de Arbulo en l’inici de l’activitat cultural realitzada aquest dissabte 15 d’abril. Foto: Ricard Lahoz.

Comentaris generals d’aprovació, alguns d’entusiasme. Valoracions molt positives dels subscriptors del FET després de gaudir durant mitja hora de la ‘nova’ Volta del Pallol, reoberta fa dues setmanes amb un vídeo mapping innovador i la maqueta de Tàrraco, que ha tornat al seu lloc original.

subscriptors del ‘fet’ estrenen la nova experiència del patrimoni de tàrraco

Amb aquesta nova experiència immersiva arrencava la visita guiada convocada aquest dissabte pel FET a TARRAGONA. Una trentena d’amigues i amics de la revista han seguit amb interès les explicacions del catedràtic d’Arqueologia, Joaquín Ruiz de Arbulo, que porta gairebé una dècada difonent el Patrimoni Mundial entre els subscriptors.

Davant la maqueta, a la Volta del Pallol.

La restauració de la Volta del Pallol i la projecció del vídeo de 13 minuts han sorprès i agradat molt als assistents i al mateix Ruiz de Arbulo, que ha posat context a aquesta actuació en el marc del projecte Porta Tarraco i d’altres que s’estan realitzant o projectant a Tarragona en l’àmbit del patrimoni (Amfiteatre, Fòrum de la Colònia i Necròpolis).

El vídeo mapping de la Volta del Pallol.

La visita després ha seguit pel Circ romà amb diverses aturades a la plaça de la Font i al conjunt de la Capçalera. Els assistents han valorat de nou molt positivament les formes disteses i comprensibles que fa servir l’arqueòleg per difondre els seus coneixements entre la ciutadania.

Aquí teniu més imatges de l’activitat cultural del FET:

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here