8.1 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

Una crida fotogràfica als subscriptors del FET

Vista nocturna del Port de Tarragona des del Balcó. Foto: David Oliete Casanova.

Al FET a TARRAGONA comencem a preparar un reportatge fotogràfic especial de la ciutat de nit per celebrar els 10 anys de la revista. L’objectiu és mostrar els indrets més emblemàtics i coneguts de Tarragona en hores nocturnes. Però fidels a la nostra manera de fer, volem ampliar i compartir l’experiència amb vosaltres, amigues i amics subscriptors.

us convidem a participar en un reportatge de la tarragona nocturna

Per això, us fem una crida a participar en el proper reportatge fotogràfic del FET. Si a casa vostra compteu amb unes vistes privilegiades, singulars, curioses i/o boniques de qualsevol zona de la ciutat (Part Alta, Serrallo, Eixamples, Llevant, Ponent, Nord…), ens podeu enviar una o dues fotografies del que veieu des de la vostra finestra, balcó, terrassa o terrat quan és de nit.
Us demanem,  sis plau, que ens envieu les imatges originals per correu electrònic amb la màxima qualitat possible i sense haver estat rebuda o enviada prèviament per WhatsApp, en cas que hagi estat feta amb un dispositiu mòbil, ja que es comprimeix i perd qualitat. Si la foto ha estat feta amb una càmera fotogràfica, molt millor.

Premi sorpresa per a la millor fotografia

Les imatges s’han d’enviar a aquesta adreça de correu electrònic:

redaccio@fetatarragona.cat

Poseu de títol FOTOS NIT. Teniu de termini fins diumenge 21 de maig. En funció de les imatges rebudes entre els subscriptors del FET es valorarà publicar-ne una selecció al proper número de la revista.
A més, la imatge millor qualificada tindrà premi: l’autor/a d’aquesta fotografia podrà gaudir amb un acompanyant d’una nit d’estiu molt especial a Tarragona. Un regal sorpresa que anunciarem més endavant entre els subscriptors del FET.

 

David Oliete
David Oliete
Fotoperiodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here