18.5 C
Província de Tarragona
Divendres, juny 21, 2024

El pal de paller del FET

Els subscriptors del FET arribant al teatre auditori del Camp de Mart. Foto: David Oliete.

Set-cents subscriptors i subscriptores. Set-cents amics i amigues. Al voltant d’aquesta comunitat es vertebra el FET a TARRAGONA, que aquest 2023 celebra el desè aniversari. I una bona representació de la comunitat, més d’un centenar de persones, han participat aquest dissabte en una convocatòria per “simplement” -en paraules del director del FET, Ricard Lahoz- fer una foto de grup.

un centenar de subscriptors celebren els 10 anys amb una sessió fotogràfica

La idea fotogràfica de David Oliete va néixer el passat mes de gener i el resultat es veurà a la revista 61, la que sortirà al carrer a inicis de setembre, la que celebrarà els 10 anys de trajectòria amb un número especial. Diu el David que aquesta “serà la foto amb més pressió”. La imatge captada al Teatre Auditori del Camp de Mart pretén reflectir la pluralitat i transversalitat de les persones que donen suport al FET, algunes des del principi i d’altres des de fa poc temps.

El punt de llibre commemoratiu del desè aniversari amb totes les portades de les revistes publicades. Foto: David Oliete.

Què un mitjà de comunicació hagi aplegat un centenar de subscriptors -d’un total de 700- en un acte sense cap altra pretensió que fer una breu sessió fotogràfica demostra el vincle emocional i la forta identificació dels lectors amb la marca i la comunitat. Són el pal de paller, el motor d’aquest projecte impulsat exclusivament per periodistes tarragonins.

L’Ajuntament de Tarragona ha obert l’espai durant una hora per a ús exclusiu del FET. Foto: cedida.

A la trobada també s’ha anunciat que la festa de celebració del desè aniversari tindrà lloc dimecres 13 de setembre de 2023 a les 19h al Tinglado 1 del Port. I, entre d’altres coses, servirà per recordar la festa de presentació inicial de la revista que es va celebrar el 9 de setembre de 2013 al jardí del Teatre Metropol.

David Oliete dirigint la sessió de fotos des de l’escenari en una imatge captada per un dels subscriptors, David Folch.

La trobada de subscriptors del Camp de Mart, que ha estat possible gràcies a la complicitat dels tècnics de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, també ha servit per regalar el punt de llibre commemoratiu del 10è aniversari del FET, dissenyat per Francesc Farré, el maquetador de la revista des del 2018.

Ricard Lahoz i Jan Magarolas han conduït l’acte abans de la sessió fotogràfica. Foto: David Oliete.

A l’acte s’han sortejat dos obsequis culturals per aquest estiu: una invitació doble per gaudir d’una de les actuacions del Concurs de Focs Artificials des d’un lloc amb vistes privilegiades; i una invitació doble per veure el concert de Mariona Escoda al mateix escenari del Camp de Mart el dissabte 15 de juliol.

la gran festa del 10è aniversati tindrà lloc el 13 de setembre

El reportatge amb tots els subscriptors protagonistes de la trobada el publicarem el proper mes de setembre, una revista que ja estem preparant amb moltes ganes i que estarà cuinada amb un foc encara més lent que les altres, que ja és dir. Gràcies a tots els participants!

La subscriptora Berta Ramos ha intervingut a la trobada per agrair la feina i l’esforç de tot l’equip del FET per oferir un producte de qualitat. Foto: David Oliete.

I AQUÍ EN TENIU MÉS FOTOS, D’AQUESTRA TROBADA FOTOGRÀFICA AL CAMP DE MART

El resultat final de la trobada fotogràfica amb els subscriptors del FET el veurem a la revista 61, el proper mes de setembre. Foto: David Oliete.

 

 

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here