9.3 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

Un passeig pel Port de Tarragona amb el seu president

En el marc dels 10 anys del FET a TARRAGONA i en la prèvia d’unes jornades de portes obertes del Port de Tarragona, us anunciem una nova activitat cultural i lúdica per als subscriptors de la revista: us convidem a un passeig en golondrina per conèixer les instal·lacions del Port amb el seu president Saül Garreta.

saül garreta farà la visita guiada als subscriptors del ‘fet’

Aquesta és la quarta edició de la passejada a bord del ‘Tarragona Blau’. L’èxit de les successives convocatòries ens anima a organitzar una nova sortida per celebrar el desè aniversari del FET. En les ocasions anteriors, els guies havien estat la directora del Museu del Port, Mercè Toldrà, i l’expresident de l’APT, Josep Maria Cruset. Ara tindrem l’oportunitat d’escoltar Saül Garreta, que presideix el Port de Tarragona des del passat mes de novembre.

l’activitat tindrà lloc dimecres 7 de juny a les 19h

La principal novetat és que organitzem la visita en horari de tarda – vespre, aprofitant el bon temps i els dies llargs del mes de juny. La passejada la farem dimecres 7 de juny a les 19h, el dia previ a les 4 jornades de portes obertes que prepara el Port amb exposicions, concerts i activitats diverses.

Les persones interessades heu d’enviar un correu a

subscripcions@fetatarragona.cat

Cada subscriptor/a pot venir amb un acompanyant. Les places són limitades. El punt de trobada serà davant el ‘Tarragona Blau’, al Serrallo.

Amb aquesta activitat reforcem els lligams de complicitat entre el Port de Tarragona i el FET a TARRAGONA que s’han anat construint amb el pas dels anys. La primera passejada en golondrina la vam organitzar el 2017 i va ser conduïda per la directora del Museu del Port. Aquí en podeu recuperar la crònica i les imatges.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here