23.5 C
Província de Tarragona
Dimarts, maig 28, 2024

[FOTOGALERIA] El Port, des de dins

Foto de grup al final de l’activitat. Totes les fotos són de Ricard Lahoz.

Un grup de 40 persones vinculades al FET coneixen el Port de Tarragona des de dins i escolten els projectes de futur en boca del seu president, Saül Garreta. L’activitat s’ha desenvolupat aquest dimecres al vespre a bord del ‘Tarragona blau’ en el marc dels 10 anys del FET i en la prèvia de les jornades de portes obertes que organitza el Port des d’aquest dijous 8 i fins diumenge 11 de juny.

els subscriptors del ‘fet’, en una activitat amb el president garreta a bord del ‘tarragona blau’

L’embarcació ha arribat fins davant els terrenys (Vila-seca) on es construirà la Zona d’Activitats Logístiques i l’espai on hi ha el jaciment arqueològic Cal·lípolis que s’està recuperant. La passejada ha permès conèixer de primer mà les intencions del Port en matèria de descarbonització, sostenibilitat i accions contra la crisi climàtica, i ha servit per veure de ben a prop el moll Balears, dedicat als creuers, o l’antic far avui força amagat al moll d’Aragó.

Els assistents han seguit amb interès les explicacions de Garreta i de Lluís Palau (patró de l’embarcació) i han acabat la visita amb una valoració molt satisfactòria. Aquí en teniu més imatges de l’activitat:

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here