19.9 C
Província de Tarragona
Dilluns, juny 10, 2024

Un projecte d’economia circular i dues torretes de regal

Torretes de paret, dissenyades per CitySens. Foto cedida.

L’empresa tarragonina CitySens i la Fundació Portolà engeguen un projecte per reciclar excedents del tèxtil i fer-los servir com a testos de paret. El projecte també busca promoure la inclusió social i laboral de persones en risc d’exclusió.

Per donar a conèixer aquesta iniciativa s’ha engegat una campanya de micromecenatge, a través de Verkami. Aquí en pots trobar tota la informació. La campanya finalitza el proper 21 de juny.

l’empresa citysens promou reciclar excedents de tèxtil per a testos de paret

El test de paret CitySens està dissenyat per crear nous racons plens de plantes en interiors, balcons i terrasses. Es penja amb molta facilitat i permet fer combinacions múltiples. El fundador de CitySens, el tarragoní Xavi Rius, explica que promouen “l’economia circular i social a Catalunya creant testos per a plantes únics i sostenibles”.

Test de paret amb una funda realitzada amb teixits sobrants.

Utilitzen recursos ja disponibles, sense generar excedents i creant torretes personalitzades. “Proposem canviar el sistema convencional de consum basat en matèries primeres fabricades adhoc per fer el producte, per un sistema on fabriquem segons els materials disponibles i la demanda dels clients – mecenes”, detalla Rius.

és un projecte d’economia circular i social

Els beneficis d’aquest projecte són molts: donar una segona vida a teixits de qualitat que han caigut en desús, reduir els residus de la indústria del mobiliari exterior, transformar els nostres espais per fer-los més agradables a través de les plantes, i millorar la nostra qualitat de vida i la nostra salut a través de les plantes i els seus beneficis mediambientals.

Obsequi per als subscriptors

Per impulsar la campanya, CitySens regala dues torretes a dos subscriptors del FET. Les torretes es lliuraran el proper mes de setembre, en un acte que tindrà lloc a l’Espai Botet, del carrer Pau del Protectorat, 16.

Les persones interessades han d’enviar un correu a

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 20h. de dilluns 19 de juny. Dimecres 21 farem públic els noms de les persones afortunades.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here