19.8 C
Província de Tarragona
Dimecres, juny 12, 2024

[AVANÇ] La Tarragona de nit, al FET 60

Postal nocturna de Tarragona, des de la platja del Miracle. Foto: David Oliete Casanova.

El número 60 de la revista FET a TARRAGONA publicarà un ampli reportatge fotogràfic de la ciutat de nit. L’objectiu és redescobrir-la des d’una mirada una mica menys convencional, a la qual potser no hi parem prou atenció. Creiem que val la pena valorar-ne les llums, les ombres i els relleus que només es fan visibles quan es fa fosc.

la revista sortirà al carrer el 4 de juliol

Tot coincidint amb les nits més curtes de l’any, hem voltat per alguns dels indrets més emblemàtics de Tarragona, i el resultat el podreu veure a partir del 4 de juliol. Al reportatge també publiquem una selecció d’imatges enviades pels subscriptors en el marc d’una convocatòria oberta fa setmanes per celebrar els 10 anys del FET.

publicarem algunes de les fotos enviades pels lectors

I entre aquestes imatges, en seleccionem una com a guanyadora. L’autor n’és el subscriptor Xavi Solé Bru. Els propers dies descobrirem el regal que tindrà aquest lector per la foto enviada i publicada. I a tots els participants, moltes gràcies per enviar-nos un material que serveix per enriquir els paisatges nocturns de Tarragona.

David Oliete
David Oliete
Fotoperiodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here