14.9 C
Província de Tarragona
Dimecres, abril 24, 2024

Una nit de focs

Una de les actuacions del Concurs de Focs Artificials 2022. Foto: Marc Colilla.

Per segon any consecutiu, el FET a TARRAGONA i el Port de Tarragona us conviden a una nit excepcional per gaudir del Concurs Internacional de Focs Artificials des d’un lloc privilegiat: la terrassa de la seu institucional del Port.

L’activitat tindrà lloc el proper dimecres 5 de juliol a les 21,30h. El punt de trobada serà el mateix edifici que fa de seu institucional del Port i que va ser remodelat fa poc més d’un any.

activitat per a subscriptors del ‘fet’: dimecres 5 de juliol

Visitarem l’edifici amb el president de l’APT, l’arquitecte Saül Garreta, i la sala de control d’emergències i Salvament Marítim, situada a l’última planta. L’activitat culminarà amb la contemplació del castell de focs que llençarà la Pirotècnia Santa Chiara de Castorano, Itàlia.

Tenint en compte la limitació d’espai i que una vintena d’amigues i amics del FET ja van gaudir de l’espectacle l’any passat, aquest any obrim la convocatòria a la resta de subscriptors i subscriptores.

Les persones interessades heu d’enviar un correu a

subscripcions@fetatarragona.cat 

Cal indicar el nom i cognoms de la persona subscriptora i acompanyant i els corresponents DNI.

La subscriptora Adelina Jarque és una de les afortunades perquè va guanyar el sorteig de la trobada que vam organitzar fa unes setmanes al Teatre Auditori del Camp de Mart.

I el subscriptor Xavi Solé Bru és un altre dels afortunats perquè el fotògraf David Oliete ha escollit la seva imatge com la millor de totes les enviades pels subscriptors per publicar a la revista número 60.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here