22.8 C
Província de Tarragona
Dijous, juliol 25, 2024

Us convidem a descobrir un flamenc d’arrels africanes

Yinka Esi Graves en una imatge promocional del seu espectacle.

Yinka Esi Graves, bailaora de flamenc anglesa de pare jamaicà i mare ghanesa, actua el proper diumenge 9 de juliol a les 22h al Teatre Auditori del Camp de Mart. ‘The Disappearing Act’ és el seu primer espectacle en solitari i s’inspira en les pròpies experiències com a artista de flamenc afrodescendent.

yinka esi graves actua aquest diumenge 9 de juliol al camp de mart

El muntatge, que pren la forma d’una de les concert-parties pròpies de la tradició ghanesa, s’ha anat construint al llarg de diverses residències al Regne Unit, a França i a Espanya, i té col·laboracions de grans artistes: el guitarrista flamenc Raúl Cantizano, tot un mestre de la improvisació flamenca; la bateria i poeta Remi Graves i la cantant flamenca Rosa de Algeciras, autora de la lletra d’un tema específicament creat per a aquest espectacle.

Obsequi per als subscriptors

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, convidem els subscriptors del FET a descobrir aquesta artista negra, defensora de les arrels africanes del flamenc, i el seu espectacle. Les persones interessades en una invitació doble heu d’enviar un correu a

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 20h d’aquest dimarts 4 de juliol. L’endemà farem públic el nom de la persona afortunada

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here