16.7 C
Província de Tarragona
Diumenge, abril 14, 2024

[FOTOGALERIA] La millor terrassa per veure el Concurs de Focs

El FET continua celebrant el desè aniversari amb activitats exclusives per als subscriptors. Aquest dimecres a la nit, un grup de 40 amics i amigues de la revista han pogut gaudir de l’espectacle del Concurs de Focs Artificials des una terrassa privilegiada, a la sisena planta de la seu institucional del Port de Tarragona.

un grup de 40 subscriptors del ‘fet’ contemplen el primer castell del concurs d’enguany

La pluja no va impedir l’activitat ni, finalment, el llançament del castell de focs, a càrrec de la italiana Pirotecnica Santa Chiara (Castorano, Itàlia). Els subscriptors van estar acompanyats de Xavier Fähndrich, responsable de Comunicació del Port, que els va mostrar algunes de les sales més emblemàtiques de l’edifici restaurat recentment i construït el 1980.

Els assistents van conèixer en detall el projecte de reforma de l’entorn de la seu del Port -“més verd i menys cotxes”- i la sala de reunions per abordar una possible emergència.

Aquí teniu més imatges de la visita:

David Oliete
David Oliete
Fotoperiodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here