14.8 C
Província de Tarragona
Dilluns, abril 22, 2024

Recordeu la data: 13 de setembre

Seguim preparant els detalls de l’acte de celebració dels 10 anys del FET a TARRAGONA. La festa tindrà lloc dimecres 13 de setembre, a les 19h, al Tinglado 1 del Port i estarà oberta a tothom.

Us tornem a anunciar dia, hora i lloc amb molta antelació perquè en prengueu nota. Perquè volem compartir amb molta gent -i especialment amb els subscriptors– aquest aniversari tan especial.

la festa dels 10 anys del ‘fet’, al tinglado 1

L’acte comptarà amb música en directe d’un grup de joves tarragonins amb molt talent i servirà per fer un reconeixement a persones de diferents àmbits professionals que han ajudat a consolidar el FET al llarg d’aquesta dècada (2013-2023).

A la festa presentarem la revista número 61, on els subscriptors i subscriptores -en l’actualitat, uns 700- hi tindran un protagonisme destacat perquè han fet viable aquest projecte impulsat per un grup de periodistes des del 2013.

els subscriptors hi tindran un paper protagonista

A l’acte també lliurarem les Distincions FET 2023: dos diplomes a dues persones vinculades a Tarragona que, des de diferents posicions, han col·laborat amb el FET i han ajudat a donar relleu a la cultura i el patrimoni de la ciutat.

APUNTEU LA DATA A L’AGENDA: US HI ESPEREM!!!

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here