19.4 C
Província de Tarragona
Dissabte, juny 15, 2024

La Virolla posarà música a la festa del FET

El grup La Virolla, el dia de la presentació de ‘Hits de gralles’. D’esquerra a dreta: Marc Anglès, Albert Medina, Xavier Magriñà, Jordi Torrents i Jordi Anglès. Foto: Jan Magarolas.

El grup de grallers La Virolla fa 10 anys -com el FET- i estaran presents a la festa de la revista del 13 de setembre al Tinglado 1 del Port. La Virolla el formen un grup de joves tarragonins que van estudiar a l’Aula d’Instruments Tradicionals de l’Escola Municipal de Música i van decidir crear la seva pròpia formació.

EL GRUP DE GRALLERS TAMBÉ CELEBRa ENGUANY UNA DÈCADA DE TRAJECTÒRIA

Celebren la primera dècada de trajectòria amb el seu primer llibre ‘Hits de revetlla’, presentat en concert per Sant Magí. La publicació recull onze peces de ball de gralles arranjades pel mateix grup els darrers anys.

La Virolla, a la processó de Sant Magí. Foto: Ramon Torrens.

Aquest estiu, la Virolla ha tingut, com en anys anteriors, una participació activa a les festes de Sant Roc i Sant Magí, i a la primavera va participar en una ruta literària i musical coorganitzada amb l’Escola de Lletres de Tarragona.

El FET ha convidat La Virolla a compartir junts el mateix aniversari. Cinc músics de la formació -Marc Anglès, Albert Medina, Gemma Rosselló, Jordi Torrents i Jordi Anglès- tocaran cinc peces per celebrar amb alegria i ball els 10 anys de la Virolla i del FET.

L’acte, obert a tothom, tindrà lloc dimecres 13 de setembre a les 19h. al Tinglado 1 del Port i inclourà també la presentació de la revista número 61 i el lliurament de les Distincions FET 2023, que arriben a la sisena edició.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here