15.3 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 16, 2024

Un punt de llibre, obsequi per recordar els 10 anys del FET

Punt de llibre commemoratiu dels 10 anys del FET. Foto: David Oliete.

Per celebrar els 10 anys del FET a TARRAGONA hem editat un punt de llibre. Un element que vol refermar la nostra aposta per la lectura pausada i pel periodisme de proximitat i qualitat elaborat a foc lent.

El punt de llibre, dissenyat per Francesc Farré, mostra de fons en les dues cares les portades de la revista al llarg d’aquesta dècada i perfila un 1 i un 0 gegants. Es tracta d’un objecte senzill i simbòlic alhora per regalar als lectors i recordar l’efemèride.

de regal, a la festa d’aniversari de la revista

Aquest dimecres, si vens a la festa dels 10 anys del FET, demana el punt de llibre. Recorda que l’acte tindrà lloc a les 19h al Tinglado 1 del Port. Hi haurà la presentació de la revista especial commemorativa, música en directe amb el grup La Virolla i el lliurament de les Distincions FET 2023 a Joaquin Ruiz de Arbulo i Josep Bertran.

L’acte és obert a tothom. T’hi esperem!

Punt de llibre commemoratiu dels 10 anys del FET a TARRAGONA. Autor: Francesc Farré.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here